29 Nisan 2013 Pazartesi

Miliğimin börthdeyi

yaaa cuma gecesi acayip iyi eğlenmişim arkadaşlarla :) içmesem de kafayı buldum dostlarımla :P cuma gecesi miliğimin çakma doğum günü kutladık =P çakma olduğu halde 18 kişi toplanmayı başardık. Nasıl başardık inanın onu bende bilmiyorum :) uzun zamandır görmediğim insanları görmek, dostlarımla sohbet etmek, şakalaşmak vs vs sayamayacağım güzellikleri barındırıyordu:) bir tarafımda kafayı bulan bir çift diğer tarafımda Mersin'den arkadaşlarım Tofita, Civciv, Meleğimin kuzeni puştcan, kardeşcağızı Kermit, Miliğimmm ve benim üniversiteden arkadaşım depresif kral jack vardı :P Ama siz siz olun sakın arkadaşlarınızla toplanacağınız zaman hepsiyle bir arada görüşmeyin :D ben o gün bunu öğrendim resmen şamar oğlanına döndüm:Dcuma gecesi tüm espriler, laflar, laf sokmalar hepsi benim üstümden mi işler kardeşim?!:D:D resmen yerin dibine soktukları  yetmezmiş gibi abooooooow yani gerisini getiremeyeceğim :D içimden ne sövdüm bir ben, bir Allah bir de bu blogumu okuyanlar bilecek :D Ahh miliğim ahhh ne şerefsiz bir milik oldun o gece sen öyle :D:D ama dur ben bunun acısını çıkartırım elbet sizden :D intikamım feci olacak :D akrep burcu dostunuzun olmasının faydalarından sizi yararlandıracağım :D neyse iyi maytap konusu olduk.. :D buna da şükür deyip önümüzdeki maçlara bakacağız:D bir de acayip grip oldum! kim sattı bana hastalığını ya?! ağzını burnunu dümdüz edeceğim bir bulabilirsem tabi ki. ^^ 
her şeye rağmen güzel bir geceydi. Hediyem ortamı koparttı. parfüm aldım meleğime daha doğrusu getirdim. Para falan vermedim evde vardı miliğime götürdüm (hepsi biliyor). Çakma doğum gününe çakma doğum günü hediyesi zaaaaaaaaa :D miliğim parantez içinde hatta tırnak içinde belirtti gerçek doğum günü hediyesi bekliyorum diye. he meleğim he :D xoxo:P

birde beklemek çok kötü bir şeymiş bunu anladım! anlamaz olaydım! çok hırçınım bugünlerde...
şuan ki modum bu^^

25 Nisan 2013 Perşembe

ZAMAN

Her sabah hesabınıza 86.400 TL yatıran bir banka düşünün. Gün boyu istediğiniz kadar parayı harcamakta yada harcamamakta özgürsünüz. Parayı istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Oyunun sadece tek bir koşulu var: harcamayı başaramadığınız meblağ ertesi güne devretmez, akşam hesabınızdan geri çekilir ve bu paranın hiçbir bölümünü ne sebeple olursa olsun saklayamazsınız. Bir önceki günün tutarının tamamını harcamış veya hiçbir bölümünü harcamamış da olsanız ertesi sabah yine hesabınızda 86.400 TL bulacaksınız. Nasıl keyifli değil mi?... Farkında olsanız da olmasanız da aslında hepimizin böyle bir bankası var.. Adı ''ZAMAN''. Her sabah 86.400 saniye hesabınıza yatıyor ve o gün daha fazlasını asla harcayamıyorsunuz. Kullanamadığınız kısım ise akıp gidiyor ve hesabınızdan siliniyor, yarına devretmiyor. Her gün size yeni bir hesap açılıyor, her akşam günün bakiyesi siliniyor... Eğer günlük hesabınızı kullanmadıysanız, bu zarar sizindir, geri dönüşü yok, yarından avans çekmek yok..bugünü bugünkü hesaptan yaşamalısınız. ZAMAN hiç kimseyi beklemez. Dün artık mazi oldu yarın ise muamma.. Bugün ise avuçlarımızın içinde bize sunulmuş bir armağandır. Mutlu saniyeler.... ;)

11 Nisan 2013 Perşembe

yağmur

Bazı şeylerin önüne geçemiyor insan. Kabul etmek zorumuza gitse de bir yazgımız var işte. Seni tanımam gibi, seni ilk görüşte sevmiş olmam gibi... Her aklıma geldiğinde yüreğimin öldürmek yerine bir kurşun sıkıp ortadan kaybolman gibi... Seni unutamamak gibi! Önüne geçilmiyor işte; kabulleniyorum seni sevmeyi.

Halis Karabenli


Ne güzel anlatmış adam.. tanımıyorum etmiyorum ama hissettiklerim benimde aynı.. 


bugünkü şarkım bu;)

2 Nisan 2013 Salı

BİLMENİ İSTERDİM...


BİLMENİ İSTERDİM BİR ŞEYİ;)



BU SEFER KENDİM İÇİN EN DOĞRUSUNU İSTİYORUM...

"No measure of time with you will be long enough. But we'll start with forever." (Edward)

1 NİSAN

1 nisandan nefret ettiğim kadar acaba başka günden nefret ediyor muyum? %100 ediyorumdur:) ama yapacak bir şey yok:) arkadaşlarımın bana son dakika 1 nisan eşek şakasını anlatayım. Bir gün öncesinde meleğimle konuştuk Cevahir avm'de buluşalım dedi. Ok dedim. Neyse biraz geç gitmiş olsam da gittim. Meleğimin kuzenini aradım. Nerdesiniz? Ben geldim diye. Dedi ki: 5.kata çık hemen!. Çıktım. Tekrar aradım. -Biz Palladium'dayız. 
+Şaka yapıyorsunuz?
-İnanmıyor musun?
+Hayır inanmıyorum..
-Bugün günlerden ne?
+Pazartesi
_Hangi aydayız?
+Nisan
-Bugün ayın kaçı?
+1'i. 1nisan!!!!
- Puhahahhahahhahaaaaaaaaaaaa bu da sana bizim 1 Nisan şakamız olsun!!!!!!!

Döver misin? Öldürür müsün? ama ben direkt ana avrat düz gittim içimden! dıştansa bu kadar şerefsizlik yapmazsınız bana değil mi? oldum. 3.5 attım!! kızdımmmmmm :D ama neyseki 4.kattalarmış miliğimmm ve kuzeni:) sonra birlikte yemek yedik vs vs :) ama o an süperdi :))) seneye bir garibana yapacaklarmış.. şimdiden geçmiş olsun demek düştü bana da :))) İyi akşamlarrrrr;)

SAKURA AĞACI


Böyle güzel bir Japon ağacı Türkiye'de niye çok az yetişir ki?! İstanbul'un belli yerlerinde varmış. Ağacın adı Sakura meyvesi olmayan bir ağaçmış fakat görsel olarak insanı baya rahatlatıyor. Bende yetiştirmek istiyorum. bakalım yetiştirmek için neler gerekiyormuş?
bulduğum vakit sizlerle buradan paylaşacağım:)
herkese iyi günler